CUM FUNCȚIONEAZĂ

Pentru cei care se află pentru prima dată într-un cabinet de consultanță metafizică iată câteva sfaturi pentru ce au de făcut:
Oricine persoană ajunge pentru prima dată într-un cabinet de terapie, de consultanță metafizică, simte că ceva în viața sa are nevoie de o schimbare. Rolul nostru este de a asculta povestea clientului și de a vedea care sunt nevoile, necesitățile și cerințele sale. După ce clientul ne descrie în termeni cât mai compleți problemele pentru care dorește să apeleze la serviciile noastre vom începe să găsim soluțiile cele mai adecvate pentru situațiile prezentate. Altfel spus se dorește o sinceritate cât mai mare din partea clientului pentru a putea aplica ‘tratamentul’ corespunzător.
În cadrul acestei întâlniri se vor prezenta soluțiile, se va vorbi de costuri, de durata implementării soluțiilor și exact ce anume are de făcut clientul pentru a implementa cât mai bine soluțiile de care are nevoie. Fie că este vorba despre un audit Feng Shui, o terapie, sau pur și simplu o consiliere pe o anumită temă în care suntem specializați, vom discuta împreună detaliile și vom stabili planul de lucru.
Pentru că metafizica în marea ei parte se bazează pe datele de naștere ale persoanei, ar fi indicat să cunoașteți data reală a nașterii (nu data înregistrării) precum și ora nașterii, ea oferind finețe în analiza dorită.

Interpretarea destinului Bazi

Fiecare destin, fiecare hartă astrologică este unică, nici măcar gemenii nu au aceeași hartă, astfel fiecare interpretare a hărții se face personalizat și cu precădere pe solicitarea persoanei. Această intepretare nu este la modul general, ci specifică pe problema sau întrebarea persoanei cu privire la o anumită situație. În cadrul unei întrevederi de 45 de minute se discută punctual chestiunile dorite de către client.

costuri

Audit Feng Shui

Fiecare proiect Feng Shui începe cu o discuție preliminară, între client și consultant. Stabilirea obiectivelor, dorințelor personale, a locatarilor din acea casă sunt punctele cheie.

Analiza Feng Shui tradițională începe obligatoriu cu observarea mediului înconjurător casei, a formelor exterioare, urmate de planul casei și observarea fluxului de QI care circulă din exteriorul casei către interiorul casei.

După observarea acestor cicluri de energie, se întocmește raportul Feng Shui, în care sunt cuprinse recomandările și remediile necesare astfel încât, locația respectivă să primească cât mai bine energia exterioară și astfel să creăm o viață din ce în ce mai bună pentru locuitorii săi.

Obiectivele principale ale remediilor sunt acelea de a îmbunătații zonele mai puțin benefice și a spori din ce în ce mai mult zonele benefice din casă, optimizarea acestora ducând la rezultate în calitatea vieții.

Astfel avem 3 etape și 9 pași:

Etapa I: Evaluarea Pre-Feng Shui
Pasul 1: Analiza zonei unde se află locuința
Pasul 2: Analiza hărților natale ale locatarilor
Pasul 3: Determinăm data în care cladirea a început să aibă locatari

Etapa II: Evaluarea Feng Shui
Pasul 4: Analiza exteriorului casei
Pasul 5: Determinăm direcțiile casei și evaluăm interiorul casei
Pasul 6: Analizăm planul casei

Etapa III: Evaluarea Post-Feng Shui
Pasul 7: Se prezintă concluziile evaluării împreună cu datele de bun augur pentru diversele implementări (remediile Feng Shui)
Pasul 8: Se verifică corectitudinea și eficiența implementărilor (feedback)
Pasul 9: Se continuă implementarea activărilor Feng Shui pentru atingerea obiectivele dorite

costuri

Selectare de date
Calendar Tong Shu

Oricare oră, zi, lună și an, au o anumită energie specifică. Unele zile ne sunt benefice, unele zile sunt mai puțin benefice în a întreprinde diferite acțiuni, astfel încât, a cunoaște dinainte predispoziția acestora, ne putem ghida activitatea zilnică generală și putem întreprinde acțiuni din ce în ce mai bune. Calendarul este codat pe culori astfel fiind oricui ușor să își dea seama de zilele general bune și zilele general mai puțin bune. Calendarul conține toate cele 12 luni ale anului fiind format dupa calendarul chinezesc; începe din luna februarie a fiecărui an terminându-se cu luna ianuarie a următorului an. Calendarul se face personalizat pe datele de naștere ale fiecărei persoane în parte, în consecință un calendar nu poate fi folosit de alte persoane decât cel pentru care a fost creat.

costuri

Selectare de date
Selectare date pentru 1 singur eveniment

Față de calendarul Tong Shu aceste selecții de date, i-au în calcul precizii mult mai mari, raportate la exact evenimentul dorit. Momentul de căsătorie, semnarea unui contract important, lansarea unei afaceri, lansarea de produse, renovarea casei, începerea săpăturilor pentru casă nouă, mutatul într-o casă nouă, nașterea prin cezariană (căutăm să-i găsim noului născut cel mai prielnic moment pentru un viitor bun), orice eveniment important este corelat cu zilele foarte bune și mai ales direcțiile foarte bune. Astfel se prezintă 1 zi, 1 oră și 1 direcție anume personalizate special pentru evenimentul indicat.

costuri

Selectare casă/spațiu comercial

Atunci când suntem în căutarea unei case, apartment, spațiu comercial, ideal este să găsim unul potrivit nevoilor noastre și raportat la elementele personale din propria hartă Bazi. Un apartment poate fi extrem de favorabil unei persoane și mai puțin favorabil altei persoane. Pentru una îi poate aduce noroc și altei persoane îi poate aduce chiar ghinion. De aceea în tot ce întreprindem, ne raportăm la persoana care dorește analiza și/sau la persoanele care vor locui/lucra în acel mediu.
Analiza constă în inspecția locului, a zonei, a vecinătăților și preanaliza zonei respective, pentru ca persoana să poată lua o decizie în ceea ce privește valoarea noii locații.
Tot aceeași analiză poate fi oferită și proiectelor care încă nu au început, cu mențiunea că pentru aceste proiecte, putem să influențăm mult mai mult rezultatul. Una este să avem un spațiu deja construit și altceva este să putem creea de la început un loc care să respecte principiile Feng Shui și să poziționăm toate zonele în formațiuni benefice. De aceea, atunci când ne gândim să construim ceva, putem apela cu încredere la această analiză. Exista un principiu extrem de important: Mai bine construim de la început bine, decât să reparăm ulterior!
Poziționarea oamenilor în zonele potrivite și la momentele potrivite, fac ca rezultatul acțiunilor noastre să crească și să fie din ce în ce mai benefice!

costuri


I know thatthe high schools he attended needed more –more funding, more staffing, more structure –and that he quickly slipped through the cracks and out https://writemypaper4me.org/ the door.

CONTACT

Sos. Fabrica de Glucoza nr. 6-8
Metrou Pipera

​​​
Telefon: +4 0733 142 322
Telefon: +4 0723 034 229

​​
contact@consultantametafizica.ro